PM-MEJÄ 2019

Kokeeseen päässet koirat

Middle Island’s Cheery Combo (50+48) 49pist.
Middle Island’s Earlybird Elisha (48+46) 47pist.
Pelizar Pikku-Ilmari (47+46) 46,5pist.
Metal Maiden’s Happy Little Wiener (48+45) 46,5pist.
Triplet Finlandia (46+45) 45,5pist
Badamtam’s Mindy Moon (45+42) 43,5
Varasijalla Precious Pearl Gladiator (44+42) 43pist.

Tulevia kokeita vuodelle 2019

SPA

27.7.2019 Virolahti, Klamila, AVO VOI, järj. Kymen Spanielit ry., ylit. Veli Nurminen, ilm. 24.6-14.7.2019. Jenny Peltola, puh 050-4107847, j_peltola905@hotmail.com tai www.kymenspanielit.fi. Osallistumismaksu 35€, maksetaan koepaikan varmistuttua. Etusija järjestävän yhdistyksen jäsenillä.

Verkkolomake Taipumiskokeiden ilmoittautumislomake

MEJÄ:

26 .5. Virolahti, Klamila, AVO VOI, järj. Kymen spanielit, ylit. Riitta Helle, ilm.22.4.9.5. Peltola Jenny, Valto Käkelänkatu 4-6 B 34, 53130 Lappeenranta, 050 4107847, j_peltola@hotmail.com tai www.kymenspanielit.fi. Osallistumismaksu 50e. Raj. osanotto Etusija järjestävän yhdistyksen jäsenillä.

Verkkolomake Mejäilmoittautumislomake

PDF Tulostettava mejäilmoittautumislomake

Kymen Spanielit ry Mejä-mestaruuskoesäännöt

VOI-luokka

Mestaruuskokeen koiramäärä VOI-luokassa on kuusi koiraa. Edellisen vuoden mestari + 5 koiraa. Mestarin on ilmoittauduttava seuraavana vuonna kokeeseen jos siihen haluaa osallistua muutoin tilalle otetaan seuraava mahdollinen koira.
Osallistumisoikeus on jäsenen omistamalla spanielilla ja vesikoirilla, jotka valitaan kyseisen koekauden tulosten perusteella. Tulokset, jotka huomioidaan tulee olla kerätty viimeiseen mestaruuskokeen ilmoittautumispäivään mennessä. Tulokset on oltava kaikki voittajaluokan tuloksia. Kahden kokeen yhteenlaskettujen pisteiden perusteella valitaan osallistujat. Pisteiden mennessä tasan ratkaisee kolmas tulos ja jos ne on edelleen tasan arvotaan koirat koetoimikunnan toimesta. Kokeessa ei ole valmiita jälkiä, osallistujilla on velvoite tehdä korvaavajälki. Mikäli VOI_luokassa ei saada tuloksia tuomari asettaa koirat paremmuusjärjestykseen muutoin jäljestyssuoritusten perusteella.
Mestari palkitaan muistopalkinnolla.

AVO-luokka

Mestaruuskokeen koiramäärä AVO-luokassa on kuusi koiraa. Mikäli ilmoittautumisia avoluokkaan tulee enemmän kuin kuusi arpoo koetoimikunta osallistujat.
Osallistumisoikeus on jäsenen omistamalla spanielilla, joka on avoluokassa. Kokeeseen otetaan vain yksi koira samassa taloudessa asuvilta ja samalta omistajalta. Osallistujilla on velvollisuus osallistua jälkien tekoon. Mikäli AVO-luokassa ei saada tuloksia tuomari asettaa koirat paremmuusjärjestykseen muutoin jäljestyssuoritusten perusteella. Mestari palkitaan muistopalkinnolla.

Muuta toimintaa tälle vuodelle

Taippari- ja mejäharjoituksia pyritään järjestämään jos halukkaita osallistujia on ja aikataulut saadaan sopimaan. 


KYMEN SPANIELEIDEN HIHA/RINTAMERKKI

Hihamerkit saatavilla, kyselyt:

Juha Jäntti puh 050-3894789 tai juhajntti@gmail .com


 

Keskustelupalsta

Kirjautumalla yhdistyksen keskustelupalstalle pääset lukemaan muitakin osioita kuin yleistä keskustelua ja kirjoittamaan keskustelupalstalle viestejä. Keskustelemaan ovat tervetulleita kaikki Kymen Spanieleiden toiminnasta kiinnostuneet. Jäsenyyttä kirjautumiseen ei edellytetä.